top of page

WAT MAG JE VERWACHTEN BIJ EEN

PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING?

VOORZORG
Wanneer je bij mij een afspraak hebt ingepland, ontvangt je via email een voorzorg formulier. Het is belangrijk dat je dit formulier goed doorneemt voordat je naar onze afspraak komt.

 

CONSULT
De procedure zal van begin tot eind uitgebreid doorlopen worden. Hiervoor neem ik voldoende tijd om goed naar jouw wensen en verwachtingen te luisteren. Elke klant is uniek. En ik denk graag met je mee om zo het perfecte resultaat te behalen. Jouw huidtype, haarkleur en huidtint worden hier in overweging genomen. Maar ook de verschillende technieken worden tijdens dit consult met je besproken.

 

BEHANDELING
Nadat het consult heeft plaats gevonden en alles duidelijk is start de behandeling. Eerst wordt het behandelende gebied vooraf afgetekend om een beter beeld te schetsen van het uiteindelijke resultaat. Nadat zowel jij als ik tevreden zijn met de gewenste vorm, kleur en techniek wordt de behandeling gestart.

 

NAZORG
Aan het einde van de behandeling zal ik de nazorg met je doornemen. Je ontvangt van mij de nazorg ook op papier om het thuis nog eens op je gemak door te nemen. Het is erg belangrijk dat je de nazorg instructies volgt om het best mogelijke resultaat van de behandeling te bereiken. Als je vragen hebt, dan hoor ik dit graag. Zo streven wij samen naar het perfecte resultaat.

 

VERVOLG AFSPRAAK
De nabehandeling vindt tussen de 6 tot 8 weken plaats. Tijdens deze afspraak word het behandelde gebied opnieuw nagelopen om deze te perfectioneren.

GGD GECERTIFICEERD

Hygiëne tijdens een permanente make-up behandeling is natuurlijk erg belangrijk. Daarom ben ik gecertificeerd vanuit de GGD. Dit betekent dat Joyce Specialist in permanente make-up voldoet aan de strenge hygiëne en veiligheidseisen die de GGD eist. Het is niet vanzelf sprekend dat een permanente make-up specialist deze vergunning krijgt. Dus je bent bij mij in extra goede handen.

INFO
Selma_Hakkenberg_Joyce_Mennen-27.jpg
Selma_Hakkenberg_Joyce_Mennen-31.jpg
Selma_Hakkenberg_Joyce_Mennen-17.jpg
bottom of page