top of page

PERMANENTE MAKE-UP

WENKBRAUWEN

Selma_Hakkenberg_Joyce_Mennen-21.jpg

OMBRE BROWS

Bij Ombre Brows creëer je een subtiele schaduw met pigment voor een perfect natuurlijk verlopend effect. Of je van nature lichte of donkere haartjes hebt. Je kunt het zo natuurlijk mogelijk houden of wat opvallender. Alles is bespreekbaar en mogelijk.

 

Prijs €325,-

Incl nabehandeling na 6 tot 8 weken.
 

Benieuwd wat je van de behandeling mag verwachten?

OMBRE BROWS

HAIRSTROKES

Hairstoke is de perfecte techniek indien je jouw wenkbrauwen nooit inkleurt. Met deze techniek worden optisch vollere wenkbrauwen gecreëerd door middel van streepjes in de huid die eruit zien als echte haartjes. Deze techniek is het beste toe te passen wanneer je van nature eigen wenkbrauwhaartjes hebt, maar graag wat vollere wenkbrauwen krijgt.

 

Prijs €325,-

Incl. nabehandeling na 6 tot 8 weken.
 

Benieuwd wat je van de behandeling mag verwachten?

joyce_mennen_pmu.jpg
HAIRSTROKES
Selma_Hakkenberg_Joyce_Mennen-24.jpg

Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Het zijn mooie, natuurlijke wenkbrauwen geworden!

— Anke

Alle wenkbrauw behandelingen zijn semi permanente make-up behandelingen omdat er in de lederhuid wordt gewerkt. Hierdoor heb je gemiddeld na 1 – 2 jaar een opfrisbehandeling nodig.

 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

BEHANDELING

Een nieuwe behandeling  bestaat altijd uit 2 behandelingen. Tussen de eerste en tweede behandeling zit een duur van 6 tot 8 weken. Een tweede behandeling is altijd noodzakelijk omdat er na de eerste behandeling 40% tot 60% pigment vervaagd.
 

Twijfel je over het plaatsen van permanente make-up? Plan dan een Henna Brow behandeling. Tijdens deze behandeling kan ik in overleg een model en kleur naar wens aanbrengen. Zo kun je wennen aan jouw wenkbrauwen zonder dat je meteen voor permanente make-up hoeft te gaan.  

PRIJZEN TOUCH-UP BEHANDELINGEN PERMANENTE MAKE-UP:


Touch-up wenkbrauwen binnen één jaar €145,-
Touch-up wenkbrauwen binnen twee jaar €195,-


Voor een juiste touch-up prijs van de wenkbrauwen na 2 jaar of elders gezette permanente make-up vraag ik je om met mij contact op te nemen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

bottom of page